Blueair

Unieke technologie voor superieure resultaten

Terwijl typische luchtreinigers vuile lucht gewoon door een filter duwen, combineert Blueair via de HEPASilent ™ -technologie twee filtratietechnologieën. Het resultaat is sneller schone lucht, met een fluisterstille werking die minder energie verbruikt dan een gloeilamp. 

Elektrostatische oplading en mechanische filtratie

In de lucht zwevende deeltjes krijgen een elektrische lading waardoor ze 'plakkerig' worden - dus in plaats van er gewoon doorheen te gaan, blijven kleinere deeltjes aan het filter plakken. Grotere deeltjes worden opgevangen in het filtergaas. 

Vangt zelfs de kleinste deeltjes op

Deze unieke combinatie van twee filtratietechnologieën verwijdert effectief 99,97% van de deeltjes in de lucht tot 0,1 micron, waardoor zelfs de kleinste virussen en microplastics worden vastgehouden, naast stof, pollen, huidschilfers van huisdieren, bacteriën en rook. Actieve kool in onze filters verwijdert vervolgens geuren, gassen en VOS.

Doodt virussen en bacteriën **

Eenmaal opgesloten, doodt de combinatie van elektrische oplading en een hoge luchtstroom virussen en bacteriën - wat ook helpt om bacteriegroei in de luchtreiniger zelf te voorkomen.

** Gebaseerd op interne tests van de Blueair Classic 200-serie op maximale ventilatorsnelheid bij normale kamertemperatuur en vochtigheid

Stil en energievriendelijk

Omdat de geladen deeltjes gemakkelijker aan de filters blijven plakken, kunnen we filters met een lagere dichtheid gebruiken, die minder luchtdruk nodig hebben om lucht erdoorheen te persen. Dit betekent dat Blueair luchtreinigers meer schone lucht kunnen produceren bij lagere ventilatorsnelheden, waardoor ze ook minder lawaai maken en minder energie verbruiken. 

 

Comments