25 Jaar expert in Lichttherapie

Lumie is gevestigd net buiten Cambridge en onderzoekt, ontwerpt en ontwikkeld al meer dan 25 jaar lichttherapieproducten.

Hun technische expertise gecombineerd met de feedback van de consument willen zij welzijnsproducten creëren die de natuurlijke voordelen van licht benutten.

 

Lumie lampen behandelen Seizoensgebonden Affectieve Stoornis (SAD) en Winterblues, verbeteren de stemming, energieniveau en slaap. 

Ze lopen voorop met nieuwe toepassingen voor lichttherapie met producten zoals Clear, om acne te behandelen, en Bedbug, een uniek slaaphulpmiddel voor kinderen.

 

Bodyclock wake-up lights zijn wekkers die een zonsopgang simuleren om je op een natuurlijke wijze te wekken met licht. In plaats van plotseling gewekt te worden door een alarm, maakt Bodyclock je geleidelijk en veel effectiever wakker door de interne klok die je slaap- en waakritmes van je lichaam regelt opnieuw in te stellen. Tegen de tijd dat je je ogen opent, ben je goed wakker, alert en voel je je klaar voor de komende dag.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat wake-up lights zoals Bodyclock de kwaliteit van slapen en ontwaken verbeteren en de stemming, energie en productiviteit verhogen.

Comments